Наукова періодика України | Упаковка | ||
Баль-Прилипко Л. В. Сучасні тенденції в упаковці м’ясних продуктів як ключовий аспект безпечності / Л. В. Баль-Прилипко // Упаковка. - 2011. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_4_11 Розглянуто основні питання збереження якості та забезпечення безпеки м'ясних продуктів за допомогою упаковки. Проаналізовано класифікацію та особливості призначення різних пакувальних матеріалів, що використовуються в сучасній м'ясній промисловості для подовження терміну зберігання та стабільності споживчих властивостей продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Баль-Прилипко Л. В. Сучасні тенденції в упаковці м’ясних продуктів як ключовий аспект безпечності / Л. В. Баль-Прилипко // Упаковка. - 2011. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_4_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |