Наукова періодика України Упаковка


Баль-Прилипко Л. В. 
Сучасні тенденції в упаковці м’ясних продуктів як ключовий аспект безпечності / Л. В. Баль-Прилипко // Упаковка. - 2011. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_4_11
Розглянуто основні питання збереження якості та забезпечення безпеки м'ясних продуктів за допомогою упаковки. Проаналізовано класифікацію та особливості призначення різних пакувальних матеріалів, що використовуються в сучасній м'ясній промисловості для подовження терміну зберігання та стабільності споживчих властивостей продукції.
  Повний текст PDF - 681.938 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Баль-Прилипко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Баль-Прилипко Л. В. Сучасні тенденції в упаковці м’ясних продуктів як ключовий аспект безпечності / Л. В. Баль-Прилипко // Упаковка. - 2011. - № 4. - С. 38-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Upakovka_2011_4_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського