Наукова періодика України Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку


Толок Г. А. 
Сервісна діяльність як елемент культури в ресторанних практиках / Г. А. Толок // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. - 2012. - Вип. 18(2). - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uk_msshr_2012_18%282%29__43
  Повний текст PDF - 293.671 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Толок Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Толок Г. А. Сервісна діяльність як елемент культури в ресторанних практиках / Г. А. Толок // Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку. - 2012. - Вип. 18(2). - С. 184-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Uk_msshr_2012_18(2)__43.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського