Наукова періодика України Науковий вісник Ужгородського університету


Коваль Н. В. 
Традиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань / Н. В. Коваль, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Медицина. - 2015. - Вип. 2. - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2015_2_32
  Повний текст PDF - 269.041 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваль Н.
  • Бойко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваль Н. В. Традиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань / Н. В. Коваль, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Медицина. - 2015. - Вип. 2. - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2015_2_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського