Наукова періодика України | Науковий вісник Ужгородського університету | ||
Коваль Н. В. Традиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань / Н. В. Коваль, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Медицина. - 2015. - Вип. 2. - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2015_2_32 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваль Н. В. Традиційні продукти харчування рослинного походження і їх сприйняття населенням: результати анонімних опитувань / Н. В. Коваль, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Медицина. - 2015. - Вип. 2. - С. 141-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2015_2_32. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |