Наукова періодика України | Науковий вісник Ужгородського університету | ||
Мудрик М. Р. Традиційна їжа: концепція, біологічно активні компоненти, їх потенційний вплив на здоров’я людини / М. Р. Мудрик, Т. М. Сакалош, Л. М. Бугина, А. М. Паук, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2009. - Вип. 37. - С. 113-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2009_37_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мудрик М. Р. Традиційна їжа: концепція, біологічно активні компоненти, їх потенційний вплив на здоров’я людини / М. Р. Мудрик, Т. М. Сакалош, Л. М. Бугина, А. М. Паук, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2009. - Вип. 37. - С. 113-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2009_37_25. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |