Наукова періодика України Науковий вісник Ужгородського університету


Мудрик М. Р. 
Традиційна їжа: концепція, біологічно активні компоненти, їх потенційний вплив на здоров’я людини / М. Р. Мудрик, Т. М. Сакалош, Л. М. Бугина, А. М. Паук, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2009. - Вип. 37. - С. 113-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2009_37_25
  Повний текст PDF - 568.089 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мудрик М.
  • Сакалош Т.
  • Бугина Л.
  • Паук А.
  • Бойко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мудрик М. Р. Традиційна їжа: концепція, біологічно активні компоненти, їх потенційний вплив на здоров’я людини / М. Р. Мудрик, Т. М. Сакалош, Л. М. Бугина, А. М. Паук, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету. Сер. : Медицина. - 2009. - Вип. 37. - С. 113-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UNUMED_2009_37_25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського