Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Bozhko N. Analysis of the effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads / N. Bozhko, V. Tishchenko, V. Pasichnyi, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 522-532. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bozhko N. Analysis of the effectiveness of natural plant extracts in the technology of combined meatcontaining breads / N. Bozhko, V. Tishchenko, V. Pasichnyi, R. Svyatnenko // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 522-532. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |