Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Osterhout A. Effect of packaging type and storage temperature on the quality characteristics of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles aged for extended storage postmortem / A. Osterhout, C. Carr, D. Johnson // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 487-502. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_6 Мета дослідження - кількісне дослідження впливу виду упаковки, температури зберігання та тривалості зберігання з метою підвищення органолептичних показників і стабільності забарвлення поперекових м'язів і трицепсів стегна яловичини, які становлять основну частину сьогоднішнього постачання. Парні м'язи поперекових м'язових волокон і трицепсів стегна були відібрані з 27 і 54 яловичих туш зрілості А з оцінкою мармуровості 50 балів із 50-ти допустимих. Кожен м'яз від кожної пари зберігали за температури 0 та 4 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Osterhout A. Effect of packaging type and storage temperature on the quality characteristics of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles aged for extended storage postmortem / A. Osterhout, C. Carr, D. Johnson // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 487-502. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |