Наукова періодика України Ukrainian food journal


Kocatepe D. 
Comparison of fatty acids, lipid quality index and amino acid profiles of whiting (Merlangius merlangus euxinus Nordman, 1840) meat and roe during fishing season in Black Sea / D. Kocatepe, C. Altan, H. Turan // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 470-486. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_5
  Повний текст PDF - 628.182 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kocatepe D.
  • Altan C.
  • Turan H.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kocatepe D. Comparison of fatty acids, lipid quality index and amino acid profiles of whiting (Merlangius merlangus euxinus Nordman, 1840) meat and roe during fishing season in Black Sea / D. Kocatepe, C. Altan, H. Turan // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 470-486. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського