Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Nykyforov R. Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products / R. Nykyforov, Y. Korenets, N. Frolova, O. Kuzmin // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 584-596. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Nykyforov R. Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products / R. Nykyforov, Y. Korenets, N. Frolova, O. Kuzmin // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 584-596. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |