Наукова періодика України Ukrainian food journal


Nykyforov R. 
Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products / R. Nykyforov, Y. Korenets, N. Frolova, O. Kuzmin // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 584-596. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_14
  Повний текст PDF - 622.592 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Nykyforov R.
  • Korenets Y.
  • Frolova N.
  • Kuzmin O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Nykyforov R. Determination of the effect of calcium chloride on sodium alginate on the restructuring of fish products / R. Nykyforov, Y. Korenets, N. Frolova, O. Kuzmin // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 3. - С. 584-596. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського