Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Kruhlova O. Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood” / O. Kruhlova, T. Yevlash, V. Evlash, I. Tsykhanovska, V. Potapov // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 400-416. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_2_17 Впровадження нанотехнологій у виробництво харчової продукції є одним із чинників забезпечення стійких конкурентних переваг підприємств харчової галузі. Наведено комплексний аналіз оцінки ефективності нової харчової продукції з використанням наноночастинок харчової добавки на основі оксидів дво- та тривалентного заліза "Магнетофуд". Харчова продукція, вироблена з використанням наночастинок оксидів дво- та тривалентного заліза "Магнетофуд" (Fe Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kruhlova O. Comprehensive analysis of food production efficiency using nanoparticles of nutritional supplements on the basis of oxides of two and three valence iron "Magnetofood” / O. Kruhlova, T. Yevlash, V. Evlash, I. Tsykhanovska, V. Potapov // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 400-416. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |