Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Dulka O. Using of clinoptilolite, activated charcoal and rock crystal in water purification technology to enhance the biological value of bread kvass / O. Dulka, V. Prybylskyi, S. Oliinyk, A. Kuts, O. Vitriak // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 307-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_2_10 Визначено вплив підготовленої за допомогою клиноптилоліту, гірського кришталю та активного вугілля водопровідної питної води на вітамінний склад сусла і квасу. Проаналізовано квас, який отримували шляхом ферментації квасного сусла на житній основі дріжджами Saccharomyces cerevisiae МП-10. Сухі речовини визначено ареометричним методом, вміст вітамінів за здатністю тест-культур рости за наявності певних вітамінів. Тіамін і рибофлавін визначено флуорометричним методом. У підготовленій воді вміст загального заліза становив 0,01 мг/дм<^>3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dulka O. Using of clinoptilolite, activated charcoal and rock crystal in water purification technology to enhance the biological value of bread kvass / O. Dulka, V. Prybylskyi, S. Oliinyk, A. Kuts, O. Vitriak // Ukrainian food journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 2. - С. 307-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2019_8_2_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |