Наукова періодика України Ukrainian food journal


Gubsky S. 
Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology / S. Gubsky, M. Labazov, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, O. Gorodyska // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 627-639. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_8
  Повний текст PDF - 1.501 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Gubsky S.
  • Labazov M.
  • Samokhvalova O.
  • Grevtseva N.
  • Gorodyska O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Gubsky S. Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology / S. Gubsky, M. Labazov, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, O. Gorodyska // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 627-639. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського