Наукова періодика України Ukrainian food journal


Obolkina V. 
Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining puree / V. Obolkina, O. Kokhan, I. Syvniі, I. Krapyvnytska // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 615-626. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_7
  Повний текст PDF - 456.006 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Obolkina V.
  • Kokhan O.
  • Syvniі I.
  • Krapyvnytska I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Obolkina V. Characteristics of changes of the chemical composition of cranberry marsh in the process of obtaining puree / V. Obolkina, O. Kokhan, I. Syvniі, I. Krapyvnytska // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 615-626. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Оболкіна Віра Іллівна (технічні науки)
  • Крапивницька Ірина Олексіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського