Наукова періодика України Ukrainian food journal


Tsykhanovska I. 
Mechanism of fat-binding and fat-contenting of the nanoparticles of a food supplement on the basis of double oxide of two- and trivalent iron / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Oleksandrov, T. Gontar // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 702-715. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_14
  Повний текст PDF - 815.353 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tsykhanovska I.
  • Evlash V.
  • Oleksandrov O.
  • Gontar T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tsykhanovska I. Mechanism of fat-binding and fat-contenting of the nanoparticles of a food supplement on the basis of double oxide of two- and trivalent iron / I. Tsykhanovska, V. Evlash, O. Oleksandrov, T. Gontar // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 702-715. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_4_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     

       Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського