Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Nykytiuk T. Impact of nanosized aluminum hydroxide on the structural and mechanical properties of sugar beet tissue / T. Nykytiuk, V. Olishevskiy, E. Babko, O. Prokopiuk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 3. - С. 488-498. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_3_13 Проведено дослідження з метою підтвердження доцільності використання нанорозмірного гідроксиду алюмінію в процесі екстрагування сахарози з бурякової стружки з метою підвищення структурно-механічних властивостей бурякової тканини. Досліджено термохімічний вплив водних розчинів додаткових реагентів на структурно-механічні властивості бурякової тканини методом гідравлічного пресування зразків тканини цукрового буряка циліндричної форми з заданими геометричними розмірами. Перед цим кожен з отриманих зразків підлягав тепловій обробці у водних розчинах різних реагентів за температури 70 - 72 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Nykytiuk T. Impact of nanosized aluminum hydroxide on the structural and mechanical properties of sugar beet tissue / T. Nykytiuk, V. Olishevskiy, E. Babko, O. Prokopiuk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 3. - С. 488-498. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_3_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |