Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Babarinsa O. A. Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari / O. A. Babarinsa, I. B. Oluwalana, M. K. Bolade // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 264-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Babarinsa O. A. Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari / O. A. Babarinsa, I. B. Oluwalana, M. K. Bolade // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 264-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |