Наукова періодика України Ukrainian food journal


Babarinsa O. A. 
Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari / O. A. Babarinsa, I. B. Oluwalana, M. K. Bolade // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 264-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_9
  Повний текст PDF - 415.992 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Babarinsa O.
  • Oluwalana I.
  • Bolade M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Babarinsa O. A. Effects of storage of fresh cassava in moist sawdust on the proximate chemical and functional properties of gari / O. A. Babarinsa, I. B. Oluwalana, M. K. Bolade // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 264-272. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського