Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Petrova Z. Effect of treatment modes on quality and antioxidant properties of tomato and beet processing products / Z. Petrova, V. Pazyuk, K. Samoilenko, O. Chepeliuk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 291-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_12 Introduction. The research was conducted to substantiate the rational drying conditions of tomato seeds. The ratio and drying conditions of the composition from tomato waste with the addition of red beet were substantiated. Materials and methods. The tomato seeds were prepared according to the traditional methodology used in the industry. From red beet and tomato waste compositions with the ratios of components 4:1, 3:1, 2:1, 1:1 were created. Tomato seeds have been dried using the convective method at the air temperature t = 50 - 80 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Petrova Z. Effect of treatment modes on quality and antioxidant properties of tomato and beet processing products / Z. Petrova, V. Pazyuk, K. Samoilenko, O. Chepeliuk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 2. - С. 291-302. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_2_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |