Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Ergonul P. G. Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey / P. G. Ergonul, T. Goldeli // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 22-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ergonul P. G. Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey / P. G. Ergonul, T. Goldeli // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 22-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |