Наукова періодика України Ukrainian food journal


Ergonul P. G. 
Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey / P. G. Ergonul, T. Goldeli // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 22-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_4
  Повний текст PDF - 2.125 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ergonul P.
  • Goldeli T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ergonul P. G. Effects of different holding types and times on quality attributes of oil obtained from olives belonging to Akhisar Region, Turkey / P. G. Ergonul, T. Goldeli // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 22-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського