Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Pazyuk V. Determination of rational modes of pumpkin seeds drying / V. Pazyuk, Zh. Petrova, O. Chepeliuk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 135-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_12 Насіння гарбуза є легкодоступним джерелом білка та інших корисних речовин. Мета дослідження - визначення раціонального режиму його висушування, за якого забезпечується висока схожість матеріалу. Досліджено фізико-механічні властивості насіння гарбуза української селекції з вологістю 0, 6, 16, 46 %. Визначення кінетики процесу сушіння проведено на конвективному сушильному стенді за таких режимів: температура сушильного агента в сушильній камері t = 40 - 80 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pazyuk V. Determination of rational modes of pumpkin seeds drying / V. Pazyuk, Zh. Petrova, O. Chepeliuk // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 135-150. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |