Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Rachok V. Influence of working elements of various configurations on the process of yeast dough kneading / V. Rachok // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 120-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_11 Досліджено вплив геометричних параметрів місильних робочих елементів на інтенсивність та якість замішування дріжджового тіста. Досліджено пшеничне дріжджове тісто, яке замішували в машині безперервної дії за допомогою шнекових, кулачкових і пальцевих робочих елементів. Структурно-механічні властивості тіста визначено методом віскозиметрії. Пористість готового виробу визначено за аналізом зрізу готового виробу та спеціального програмного пакета ImageJ. Зі збільшенням показників швидкості зсуву від 0 до 100 с<^>-1 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Rachok V. Influence of working elements of various configurations on the process of yeast dough kneading / V. Rachok // Ukrainian food journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 120-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2018_7_1_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |