Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Grek O. Determination of moisture connection forms of protein-herbal clots / O. Grek, O. Onopriichuk, A. Tymchuk, L. Chubenko // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 3. - С. 534-542. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_3_13 Досліджено білково-трав'яний згусток (БТЗ) (контроль) і білково-зернову суміш (БЗС) на його основі з екстудатом рису. Визначення вмісту вологи проведено за допомогою термогравіметричного методу. Дослідження кількості вологи різної форми зв'язку здійснено за допомогою методу диференціально-термічного аналізу в діапазоні температур 20 - 250 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Grek O. Determination of moisture connection forms of protein-herbal clots / O. Grek, O. Onopriichuk, A. Tymchuk, L. Chubenko // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 3. - С. 534-542. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |