Наукова періодика України Ukrainian food journal


Akther Sh. 
Comparative studies on the quality of sandesh from cow milk chhana with soy-milk chhana addition / Sh. Akther, Sh. Sh. Shahriar, K. Alam, A. Matin, N. Sarwar // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 3. - С. 514-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_3_11
  Повний текст PDF - 402.021 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Akther S.
  • Shahriar S.
  • Alam K.
  • Matin A.
  • Sarwar N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Akther Sh. Comparative studies on the quality of sandesh from cow milk chhana with soy-milk chhana addition / Sh. Akther, Sh. Sh. Shahriar, K. Alam, A. Matin, N. Sarwar // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 3. - С. 514-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_3_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського