Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Teneva D. Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains against Salmonella pathogens / D. Teneva, R. Denkova, B. Goranov, Z. Denkova, G. Kostov // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 125-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_1_14 Молочнокислі бактерії під час ферментації виробляють різні сполуки (органічні кислоти, діацетил, перекис водню і бактеріоцини). Всі вони можуть протидіяти зростанню деяких гнильних і патогенних бактерій у харчових продуктах. Для визначення антимікробної активності Lactobacillus plantarum D1 і L. plantarum D2 щодо Salmonella sp. і Salmonella abony ATCC 6017 використано метод співкультивування. Дослідження проведено за статичних умов за температури 37 +- 1 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Teneva D. Antimicrobial activity of Lactobacillus plantarum strains against Salmonella pathogens / D. Teneva, R. Denkova, B. Goranov, Z. Denkova, G. Kostov // Ukrainian food journal. - 2017. - Vol. 6, Issue 1. - С. 125-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2017_6_1_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |