Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Olumide T. A. Effect of processing parameters on the proximate composition and sensory characteristics of breadfruit 'elubo' / T. A. Olumide, B. H. Adegoke, O. E. Kehinde, O. A. Bamikole // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 701-712. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_9 Хлібне дерево не відноситься до харчових продуктів і його застосування в харчових технологіях засноване на технологічній обробці з подальшим внесенням до рецептури хлібопекарського продукту елубо (elubo), технологія якого широко застосовується в даний час. Хлібне дерево промивалося чистою водою для видалення каучуконосів. Кора знімається в ручну та розрізається на шматочки. Шматочки витримувалися у воді за температури 30, 50 і 60 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Olumide T. A. Effect of processing parameters on the proximate composition and sensory characteristics of breadfruit 'elubo' / T. A. Olumide, B. H. Adegoke, O. E. Kehinde, O. A. Bamikole // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 701-712. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |