Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Boaghi E. Impact of treatment with oxidative bleaching agents on walnut (Juglans Regia L.) shell chromatic parameters / E. Boaghi // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 644-652. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_4 Волоські горіхи раніше продавалися в невибіленому стані, але попит на торгівлю призвів до загальної практики вибілювання. Мета дослідження - визначити вплив різних вибілювальних речовин на ядра волоського горіха (Juglans regia L.). Для кількісного визначення кольору застосовано найпопулярнішу систему кольорового зображення сільськогосподарських продуктів Міжнародної комісії з освітлення (CIE), в якій використовуються індекси L<^>* Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Boaghi E. Impact of treatment with oxidative bleaching agents on walnut (Juglans Regia L.) shell chromatic parameters / E. Boaghi // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 4. - С. 644-652. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_4_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |