Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Pogorilyy T. Non-stationary sucrose diffusion mass flow calculation for sucrose solution cells from the "larger sugar crystal–larger sugar crystal sucrose solution–less sugar crystal sucrose solution–smaller sugar crystal–massecuite" system cells depending on the boiling sugar massecuite time / T. Pogorilyy // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 2. - С. 350-367. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_2_13 Запропоновано один із наступних етапів створення математичної моделі процесу кристалізації сахарози. Для одержання величин нестаціонарних дифузійних масових потоків сахарози для комірок міжкристальних розчинів сахарози розв'язано одночасно систему з скми нестаціонарних задач теплопровідності для кожної окремої області зі сталими та змінними теплофізичними коефіцієнтами, а також три окремих нестаціонарних задачі дифузійного масообміну для чотирьох областей міжкристального розчину сахарози зі сталими та змінними коефіцієнтами дифузійного масообміну за допомогою числових методів (метод контрольного об'єму). Для десяти випадків відносного часу уварювання цукрового утфелю <$E tau "/" tau> Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pogorilyy T. Non-stationary sucrose diffusion mass flow calculation for sucrose solution cells from the "larger sugar crystal–larger sugar crystal sucrose solution–less sugar crystal sucrose solution–smaller sugar crystal–massecuite" system cells depending on the boiling sugar massecuite time / T. Pogorilyy // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 2. - С. 350-367. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_2_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |