Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Öncül N. Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products / N. Öncül, S. Karabiyikli // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - С. 96-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Öncül N. Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products / N. Öncül, S. Karabiyikli // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - С. 96-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_1_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |