Наукова періодика України Ukrainian food journal


Öncül N. 
Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products / N. Öncül, S. Karabiyikli // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - С. 96-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_1_13
  Повний текст PDF - 628.702 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Öncül N.
  • Karabiyikli S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Öncül N. Persistence and survival of some food borne pathogens in neutralized unripe grape products / N. Öncül, S. Karabiyikli // Ukrainian food journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - С. 96-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2016_5_1_13.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського