Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Shevchenko L. Innovative trends for the alcohol enterprises of Ukraine / L. Shevchenko // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 684-693. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_13 Зазначено, що спиртова промисловість України потребує реанімації та виходу на нові ринки для продажу спирту. Для нашої країни необхідно інвестувати в інноваційне оновлення заводів і конвертувати частину заводів на виробництво іншого виду продукції. Для успішного і конкурентоспроможного розвитку підприємств спиртової промисловості запропоновано механізм для підвищення рентабельності за рахунок впровадження інноваційної діяльності. Механізм складається з таких компонентів: стратегічне планування, яке складається з попереднього планування і процесів стратегічного планування. Наступна складова - визначення методів збільшення прибутку для підприємств спиртової галузі. Створення фонду інновацій на підприємстві є наступним кроком. Далі необхідно врахувати всі чинники, щоб зменшити ризик впровадження інновацій для підприємств спиртової промисловості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shevchenko L. Innovative trends for the alcohol enterprises of Ukraine / L. Shevchenko // Ukrainian food journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 4. - С. 684-693. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2015_4_4_13. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |