Наукова періодика України Ukrainian food journal


Protsenko L. 
Influence of the constituent alpha acids of Ukrainian varieties of hops and hop preparations on quality indicators of mash and beer / L. Protsenko, T. Grynuk, S. Litvynchuk // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 389-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_9
  Повний текст PDF - 376.082 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Protsenko L.
  • Grynuk T.
  • Litvynchuk S.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Protsenko L. Influence of the constituent alpha acids of Ukrainian varieties of hops and hop preparations on quality indicators of mash and beer / L. Protsenko, T. Grynuk, S. Litvynchuk // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 389-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Проценко Людмила Семенівна (технічні науки)
  • Літвинчук Світлана Іванівна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського