Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Protsenko L. Influence of the constituent alpha acids of Ukrainian varieties of hops and hop preparations on quality indicators of mash and beer / L. Protsenko, T. Grynuk, S. Litvynchuk // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 389-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Protsenko L. Influence of the constituent alpha acids of Ukrainian varieties of hops and hop preparations on quality indicators of mash and beer / L. Protsenko, T. Grynuk, S. Litvynchuk // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 389-396. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |