Наукова періодика України Ukrainian food journal


Rybak O. 
The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 350-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_5
  Повний текст PDF - 836.797 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Rybak O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 350-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського