Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 350-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Rybak O. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products / O. Rybak // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 350-360. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |