Наукова періодика України Ukrainian food journal


Sukmanov V. 
Optimization of the process of egg omelet production with fillings with extended storage period / V. Sukmanov, O. Beskrovnyi, O. Malych // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 397-414. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_10
  Повний текст PDF - 6.021 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Sukmanov V.
  • Beskrovnyi O.
  • Malych O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Sukmanov V. Optimization of the process of egg omelet production with fillings with extended storage period / V. Sukmanov, O. Beskrovnyi, O. Malych // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 3. - С. 397-414. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сукманов Валерій Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського