Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Mykolenko S. Investigation of the effect of water exposed to nonequilibrium contact plasma onto saccharomyces cerevisiae yeast / S. Mykolenko, D. Stepanskiy, A. Tishchenko, O. Pivovarov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 218-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mykolenko S. Investigation of the effect of water exposed to nonequilibrium contact plasma onto saccharomyces cerevisiae yeast / S. Mykolenko, D. Stepanskiy, A. Tishchenko, O. Pivovarov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 218-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |