Наукова періодика України Ukrainian food journal


Mykolenko S. 
Investigation of the effect of water exposed to nonequilibrium contact plasma onto saccharomyces cerevisiae yeast / S. Mykolenko, D. Stepanskiy, A. Tishchenko, O. Pivovarov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 218-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_9
  Повний текст PDF - 1.282 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mykolenko S.
  • Stepanskiy D.
  • Tishchenko A.
  • Pivovarov O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mykolenko S. Investigation of the effect of water exposed to nonequilibrium contact plasma onto saccharomyces cerevisiae yeast / S. Mykolenko, D. Stepanskiy, A. Tishchenko, O. Pivovarov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 218-228. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тищенко Анна Анатоліївна (технічні науки)
  • Тіщенко Антон Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського