Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Lugovska O. Effect of starch as hydrocolloids for formation of a stable emulsion system in food / O. Lugovska, V. Sydor // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 202-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Lugovska O. Effect of starch as hydrocolloids for formation of a stable emulsion system in food / O. Lugovska, V. Sydor // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 202-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |