Наукова періодика України Ukrainian food journal


Mazur A. 
The potato chips and dry mashed as products of potato rational processing / A. Mazur // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_4
  Повний текст PDF - 2.305 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mazur A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mazur A. The potato chips and dry mashed as products of potato rational processing / A. Mazur // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 175-184. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського