Наукова періодика України Ukrainian food journal


Petrova Zh. 
Intensifying drying process with creation of functional plant compositions / Zh. Petrova, Yu. Snezhkіn, K. Getmanyuk, N. Dmytrenko, M. Vorontsov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 167-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_3
  Повний текст PDF - 469.211 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Petrova Z.
  • Snezhkіn Y.
  • Getmanyuk K.
  • Dmytrenko N.
  • Vorontsov M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Petrova Zh. Intensifying drying process with creation of functional plant compositions / Zh. Petrova, Yu. Snezhkіn, K. Getmanyuk, N. Dmytrenko, M. Vorontsov // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 167-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Петрова Жанна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського