Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Bakirov M. Content iodine in sauces of type emulsion / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 243-249.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bakirov M. Content iodine in sauces of type emulsion / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 243-249.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |