Наукова періодика України Ukrainian food journal


Bakirov M. 
Content iodine in sauces of type emulsion / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 243-249.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_12
  Повний текст PDF - 331.833 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bakirov M.
  • Golovko M.
  • Serik M.
  • Golovko T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bakirov M. Content iodine in sauces of type emulsion / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko // Ukrainian food journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - С. 243-249.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2014_3_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бакіров Мюшфік Панах огли (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського