Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Rybak O. The oatmeal using for improving of ice cream structure / O. Rybak // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 4. - С. 499-509. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_4_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Rybak O. The oatmeal using for improving of ice cream structure / O. Rybak // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 4. - С. 499-509. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_4_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |