Соловьёва Е. 
Разработка технологии хлебных изделий обогащенных йодосодержащими препаратами / Е. Соловьёва, Т. Батракова, О. Губеня // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 360-365. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_9
  Повний текст PDF - 372.461 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соловьёва Е.
  • Батракова Т.
  • Губеня О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соловьёва Е. Разработка технологии хлебных изделий обогащенных йодосодержащими препаратами / Е. Соловьёва, Т. Батракова, О. Губеня // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 360-365. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Губеня Олексій Олександрович (1981–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського