Наукова періодика України Ukrainian food journal


Мельник О. 
Властивості модифікованого крохмалю / О. Мельник, І. Довгун // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 354-359. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_8
  Повний текст PDF - 4.011 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник О.
  • Довгун І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник О. Властивості модифікованого крохмалю / О. Мельник, І. Довгун // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 354-359. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Оксана Юріївна (технічні науки)
  • Мельник Олена Олексіївна (технічні науки)
  • Мельник Ольга Григорівна (технічні науки)
  • Мельник Олександр Васильович (технічні науки)
  • Мельник Олександр Валентинович (1986–) (технічні науки)
  • Мельник Олексій Сергійович (технічні науки)
  • Мельник Олена Олексіївна (технічні науки)
  • Мельник Ольга Михайлівна (технічні науки)
  • Мельник Олександр Леонідович (технічні науки)
  • Мельник Ольга Євгенівна (технічні науки)
  • Мельник Олексій Миколайович (технічні науки)
  • Мельник Олег Євгенійович (технічні науки)
  • Мельник Олександр Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського