Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Popovici C. Soxhlet extraction and characterisation of natural compounds from walnut (Juglans regia L.) by-products / C. Popovici // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 328-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Popovici C. Soxhlet extraction and characterisation of natural compounds from walnut (Juglans regia L.) by-products / C. Popovici // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 328-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |