Наукова періодика України Ukrainian food journal


Popovici C. 
Soxhlet extraction and characterisation of natural compounds from walnut (Juglans regia L.) by-products / C. Popovici // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 328-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_5
  Повний текст PDF - 3.759 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Popovici C.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Popovici C. Soxhlet extraction and characterisation of natural compounds from walnut (Juglans regia L.) by-products / C. Popovici // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 328-336. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського