Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Chochkov R. Rheological properties of fermented beverage from barley flour / R. Chochkov, V. Chonova, S. Valova, G. Karadzhov // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 321-327. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Chochkov R. Rheological properties of fermented beverage from barley flour / R. Chochkov, V. Chonova, S. Valova, G. Karadzhov // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 321-327. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |