Наукова періодика України Ukrainian food journal


Chochkov R. 
Rheological properties of fermented beverage from barley flour / R. Chochkov, V. Chonova, S. Valova, G. Karadzhov // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 321-327. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_4
  Повний текст PDF - 425.729 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Chochkov R.
  • Chonova V.
  • Valova S.
  • Karadzhov G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Chochkov R. Rheological properties of fermented beverage from barley flour / R. Chochkov, V. Chonova, S. Valova, G. Karadzhov // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 321-327. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського