Наукова періодика України Ukrainian food journal


Шутюк В. 
Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини / В. Шутюк // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 404-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_14
  Повний текст PDF - 4.572 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шутюк В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шутюк В. Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини / В. Шутюк // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 404-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутюк Віталій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського