Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Шутюк В. Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини / В. Шутюк // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 404-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шутюк В. Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини / В. Шутюк // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 3. - С. 404-411. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_3_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |