Наукова періодика України Ukrainian food journal


Osmak T. 
Удосконалення технології морозива з фруктозою / T. Osmak, T. Turkowa // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_7
  Повний текст PDF - 508.158 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Osmak T.
  • Turkowa T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Osmak T. Удосконалення технології морозива з фруктозою / T. Osmak, T. Turkowa // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського