Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Osmak T. Удосконалення технології морозива з фруктозою / T. Osmak, T. Turkowa // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Osmak T. Удосконалення технології морозива з фруктозою / T. Osmak, T. Turkowa // Ukrainian food journal. - 2013. - Vol. 2, Issue 2. - С. 180-185. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2013_2_2_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |