Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Махинько В. М. Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, П. В. Мась // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Махинько В. М. Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, П. В. Мась // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |