Наукова періодика України Ukrainian food journal


Махинько В. М. 
Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, П. В. Мась // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_7
  Повний текст PDF - 349.785 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Махинько В.
  • Махинько Л.
  • Мась П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Махинько В. М. Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, П. В. Мась // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 23-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Махинько Валерій Миколайович (технічні науки)
  • Махинько Людмила Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського