Наукова періодика України | Ukrainian food journal | ||
Лупина Т. П. Мікробіологічна стабільність кондитерських виробів нової рецептури / Т. П. Лупина, О. С. Рушай // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Лупина Т. П. Мікробіологічна стабільність кондитерських виробів нової рецептури / Т. П. Лупина, О. С. Рушай // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |