Наукова періодика України Ukrainian food journal


Лупина Т. П. 
Мікробіологічна стабільність кондитерських виробів нової рецептури / Т. П. Лупина, О. С. Рушай // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_5
  Повний текст PDF - 277.378 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лупина Т.
  • Рушай О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лупина Т. П. Мікробіологічна стабільність кондитерських виробів нової рецептури / Т. П. Лупина, О. С. Рушай // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 16-19. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського