Наукова періодика України Ukrainian food journal


Дорохович А. М. 
Вплив суміші ізомальту та фруктози на технологічні властивості маси для кондитерського виробу маршмелоу / А. М. Дорохович, В. В. Бадрук // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_3
  Повний текст PDF - 330.786 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дорохович А.
  • Бадрук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дорохович А. М. Вплив суміші ізомальту та фруктози на технологічні властивості маси для кондитерського виробу маршмелоу / А. М. Дорохович, В. В. Бадрук // Ukrainian food journal. - 2012. - № 3. - С. 7-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/UFJ_2012_3_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дорохович Антонелла Миколаївна (1933–) (технічні науки)
  • Бадрук Вадим Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського