Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Корець Л. І. 
Дослідження функціональних властивостей варених ковбас з додаванням пшеничної клітковини з пектином гарбуза / Л. І. Корець // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 18-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_4
  Повний текст PDF - 286.734 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Корець Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Корець Л. І. Дослідження функціональних властивостей варених ковбас з додаванням пшеничної клітковини з пектином гарбуза / Л. І. Корець // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 18-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Корець Лідія Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського