Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Алавердян Л. М. 
Борошно зі спельти: визначення та обґрунтування тенденцій розвитку ринку, оцінка якості / Л. М. Алавердян, О. П. Юдічева, О. В. Романенко // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_3
  Повний текст PDF - 249.031 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Алавердян Л.
  • Юдічева О.
  • Романенко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Алавердян Л. М. Борошно зі спельти: визначення та обґрунтування тенденцій розвитку ринку, оцінка якості / Л. М. Алавердян, О. П. Юдічева, О. В. Романенко // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юдічева Ольга Петрівна (технічні науки)
  • Романенко Олександр Васильович (технічні науки)
  • Романенко Олександр Валерійович (технічні науки)
  • Романенко Олена Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського