Наукова періодика України | Товарознавчий вісник | ||
Алавердян Л. М. Борошно зі спельти: визначення та обґрунтування тенденцій розвитку ринку, оцінка якості / Л. М. Алавердян, О. П. Юдічева, О. В. Романенко // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Алавердян Л. М. Борошно зі спельти: визначення та обґрунтування тенденцій розвитку ринку, оцінка якості / Л. М. Алавердян, О. П. Юдічева, О. В. Романенко // Товарознавчий вісник. - 2019. - Вип. 12. - С. 6-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2019_12_3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |