Наукова періодика України | Товарознавчий вісник | ||
Шаповалова Н. П. Розробка цукерок марципан на основі арахісової пасти та пасти з цикорію / Н. П. Шаповалова, Т. М. Артюх // Товарознавчий вісник. - 2018. - Вип. 11. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2018_11_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповалова Н. П. Розробка цукерок марципан на основі арахісової пасти та пасти з цикорію / Н. П. Шаповалова, Т. М. Артюх // Товарознавчий вісник. - 2018. - Вип. 11. - С. 37-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2018_11_7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |