Наукова періодика України Товарознавчий вісник


Гавриляк М. Я. 
Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні / М. Я. Гавриляк, Г. С. Шестопал // Товарознавчий вісник. - 2017. - Вип. 10. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2017_10_3
  Повний текст PDF - 574.591 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гавриляк М.
  • Шестопал Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гавриляк М. Я. Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні / М. Я. Гавриляк, Г. С. Шестопал // Товарознавчий вісник. - 2017. - Вип. 10. - С. 5-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2017_10_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського