Наукова періодика України | Товарознавчий вісник | ||
Шаповал С. Л. Сучасний підхід до дослідження температуропровідності окремих шарів харчових продуктів / С. Л. Шаповал, Р. П. Романенко // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 242-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_36 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шаповал С. Л. Сучасний підхід до дослідження температуропровідності окремих шарів харчових продуктів / С. Л. Шаповал, Р. П. Романенко // Товарознавчий вісник. - 2015. - Вип. 8. - С. 242-249. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2015_8_36.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |